Digital Vårsalong 2021

Digitalt

Lör 06 Feb, 13:00 - 13:00

Kulturhuset/ Konsthallen

Är du Årets Upplands-Brokonstnär eller konsthantverkare? Varmt välkommen att delta i Digital Vårsalong 2021!

På grund av pandemin med restrektioner byter Vårsalongen 2021 skepnad och namn till
Digital Vårsalong 2021.
Vårsalongen visar konstnärer och konsthantverkare som är boende eller verksamma i Upplands-Bro Kommun. Tävlingen har blivit ett mycket omtyckt och uppskattat inslag i Konsthallen årligen, där de som får folkets röst också vinner en utställning i Konsthallen under följande senhöst.
Vårsalongen arrangeras av Föreningen Konstformer - alla boende eller verksamma i Upplands-Bro Kommun är varmt välkomna att delta!
Se Digital Vårsalong 2021 och rösta på ditt favorit verk via denna länk (öppnar 6/2)

VÅRSALONGENS VIKTIGA DATUM

Inlämning av verk 3/2:
Inlämning som vanligt, men vi kommer bara att släppa in en åt gången, resten måste vänta, ute på torget. Vi kommer att ha en dörrvakt som håller gången under ett vakande öga. Vi gör hanteringen så snabb som möjligt, så att väntan ute på torget blir så kort som möjligt. Vi använder kommunens stora entré i Furuhällshuset, hitta hit.
För att inlämningen skall gå snabbare:

  1. Skriv ut anmälningsblanketten Pdf, 122 kB. och fyll i blanketten hemma, så slipper vi det momentet i Konsthallen
  2. Se till att inte komma med fel mått på tavlor, så slipper vi mäta på plats. Maxmått är 100x100.

Juryn kommer sedan att göra sitt arbete i mindre grupper. Utställningen hängs sedan som vanligt med de alster som juryn valt ut. Tyvärr kan man inte besöka Konsthallen under utställningstiden utan endast se Vårsalongen digitalt. Varmt välkommen!

SE UTSTÄLLNINGEN & Rösta på ditt favoritverk

Mellan 6/2-16/3 kan du rösta på dina favoritverk. Den konstnär och den konsthantverkare som får flest röster koras 17/3 kl. 18.00, till Årets Upplands-Brokonstnärer 2021 och vinner då tillsammans en utställning i Konsthallen under senhösten 2021. I år röstar du på verken digitalt, på ett säkert sätt via kommunens e-tjänster med BANK-ID. Se Digital Vårsalong 2021 och rösta på ditt favorit verk via denna länk (öppnar 6/2)