Den Improviserade Schlagerfestivalen

Stockholms Improvisationsteater ger: Den Improviserade Schlagerfestivalen. Här är den igen – vår våghalsiga hyllning till att kasta sig ut och göra bort sig. Vår påminnelse om att perfektion inte är allt och att ur kaos kan underbar konst skapas.

För 28 året i rad levererar vi hitlåtar som skapas i stunden och följer med dig ut i den ljumma höstnatten. Vi vågar lova att du sjunger dem vidare sen på Upplands-Bros gator.

Upplägget är enkelt; När du kommer till Ekhammarscenen får du som publik skriva påhittade låttitlar som vi samlar in innan du slår dig ner i salongen. På scenen har vi två urnor: En med låttitlar och en med musikgenrer. En lapp dras ur varje och sedan är det dags för artist och musiker att hitta på en helt ny hit. Eftersom publiken sedan bestämmer en vinnare så vinner alltid rätt låt!

I år är vår festival en hyllning till den svenska folkparken, glöm bort vardagens bestyr och låt dig bjudas upp och förföras av smäktande dansbands toner, riviga rockhits och rejviga beats.

Kom och sjung med i refrängen av sången du aldrig hört, kom och festa med oss för att glömma världen utanför en stund.

Längd: 2 h och 45 min inklusive 20 min paus.

Stockholms improvisationsteater är en teater som sysslar med improviserad teater på scen, i kursverksamhet och för företag. Läs mer om Stockholms improvisationsteater här

Improvisationsteatern sjunger schlager.

Fler datum

  • |  Kultur Upplands-Bro , Ekhammarscenen