Dans: Vibb

50 kr

Lör 12 Feb, 13:00 - 14:00

Vibes, vibbar och vibrationer. Upplev en vibration av stämningar när rörelse, rum och ljud lekfullt samspelar i dansföreställningen Vibb – för de yngre barnen och deras nära vuxna! En Vibration i rummet, inom och mellan kroppar.

Dansarna skapar en vibe som sprids i rummet, inom och mellan kroppar. En dansupplevelse som bjuder publiken på vibrerande atmosfär och vaggande lugn. Vibb är deltagande danskonst för de yngsta, observera att både barnen och medföljande vuxen behöver boka en biljett till föreställningen.

Längd: 35 min
Ålder: 1-5 år
Pris: 50 kr

Trailer för Vibb!


Produktion: KolKo – KollektivKompaniet Dansare: Sara Johansson & Sara Nilsson Musik: Min vän Scenograf: My Zachrisson Scenografassistent: Anna Dykhoff Foto: Johan Nilsson Film & Klipp: Annika Fredriksson

Läs mer om danskompaniet KolKo här!

Två personer klädda i vitt i ett vitt rum som dansar.

ÖPPNA FÖRSKOLAN C/O KULTURHUSET Våren 2022

Fler saker som händer i vår sker i samarbete mellan Kultur-Upplands-Bro och Öppna förskolan. Välkommen hit som privatperson tillsammans med barn som är 0-5 år förskoleverksamheter välkomnar vi till vår kultur i förskoleverksamhet!

28/1 Minidisco med DJ Choco Chanel

11/2 Vibb

18/3 På Villovägar

21/4 En Dansande Himmel

Minska smittspridningen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig.
Upplands-Bro kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och varierar antalet deltagare på varje evenemang för att kunna hålla avstånd i lokalen. Du behöver inte visa upp något vaccinationsbevis till våra evenemang om inget annat anges i evenemangstexten.

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona