Cirkus: Knäcka grenar

Fri entré

Lör 19 Sep, 13:00 - 14:30

Ett utomhusäventyr för familjen i cirkusformat i Råbyskogen i Bro. Det finns just nu 4 biljetter kvar. Du släpps in i mån av plats, vi märker en del bortfall på våra gratisarrangemang. Så det kan absolut vara värt att chansa.

Knäcka Grenar(Knekke Greine) är en interaktivt äventyrsföreställning i Råbyskogen i Bro. Publiken blir ledsagad in i skogen där tre cirkusartister och en musiker har släppt loss kreativiteten. Inspirerad av idéer från naturvetenskap och nordiska myter leder de publiken genom en värld av liv i skogen med äventyrslust.

Längd: ca 1,5 h totaltid.
Ålder: från 5 år

Av: ENTmanagement På scen/i skogen: 4 artister eller fler av följande: Mira Leonard, Esmeralda Nikolajeff, Love Kjellsson, Karoline Aamås, Hege Eriksdatter Østefjells, Rebecca Seward, Elise Bjerkelund Reine
I samarbete med Sara Erlingsdotter och många fler.

Praktiskt/ Hitta hit: Ni får följa med utomhus i skogsmiljö, så ta på oömma varma kläder och häng med ut i skogen. Samling kl. 13.00 på centrumtorget vid Brohuset, så går vi gemensamt till startplats för föreställningen i närhet av Brohuset. Man skall kunna ta sig fram i skogen under en promenad i långsam takt för att kunna följa med på föreställningen. Det är kuperad terräng, så det kan vara svårt att ta sig fram med rullstol eller barnvagn.

Boka dina gratisbiljetter i förväg. Avboka gärna om du får förhinder så att någon annan kan få glädje av äventyret!

Föreställningen skulle spelats under Earth hour-veckan i mars men blev inställd på grund av rådande smittskyddsläge av Covid19. Arrangemanget hålls utomhus och med endast 30 deltagare och bedöms därför kunna hållas. Men håll koll på det event du planerar att gå på här på Kulturwebben, på UBKulturhus eller Bibliotekets Facebook, vi uppdaterar information om respektive event där löpande. Information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona

Två väsen i skogen dyker upp i en skogsglänta

Foto: Love Kjellsson