Björn Wiman om världens största nyhet

Som kulturchef på Dagens Nyheter, har han skrivit regelbundet om klimatfrågan i flera år. Hör honom berätta om böckerna och sitt engagemang i klimatfrågan.

Denna kväll berättar Björn Wiman om sin bok Sent på jorden: 33 tankar om världens största nyhet  och sitt engagemang i klimatfrågan. I boken har han samlat en del av sina texter om klimatfrågan från hans tid som kulturchef på Dagens Nyheter.

Earth hour grundades av WWF 2007 och är idag världens största klimatmanifestation med miljontals deltagare över hela jorden. Den sista lördagen i mars varje år släcks lamporna i våra städer, i våra hus, och i våra rum under en timme.  Upplands-Bro kommun är med och visar att vi är med i arbetet för att minska vår klimatpåverkan, och för att bidra till en hållbar framtid. Läs mer om Earth hour här

Fri entré. Varmt välkommen!

Evenemanget är digitalt. För att titta på sändningen använd länken https://www.facebook.com/UBBibliotek/posts/5754385124586468

Minska smittspridningen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig.

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona