Björn Wiman om världens största nyhet

Fri entré

Tor 25 Mar, 19:00 - 20:30

Kulturhuset/ Stora scenenBoka din biljett här

Som kulturchef på Dagens Nyheter, har han skrivit regelbundet om klimatfrågan i flera år. Hör honom berätta om böckerna och sitt engagemang i klimatfrågan.

Denna kväll berättar Björn Wiman om sin bok Sent på jorden och sitt engagemang i klimatfrågan. I boken 33 tankar om världens största nyhet har han samlat en del av sina texter om klimatfrågan från hans tid som kulturchef på Dagens Nyheter.

Earth hour grundades av WWF 2007 och är idag världens största klimatmanifestation med miljontals deltagare över hela jorden. Den sista lördagen i mars varje år släcks lamporna i våra städer, i våra hus, och i våra rum under en timme.  Upplands-Bro kommun är med och visar att vi är med i arbetet för att minska vår klimatpåverkan, och för att bidra till en hållbar framtid. Läs mer om Earth hour här

Fri entré. Varmt välkommen!

P.g.a. pandemin kan Björn Wimans samtal komma att livestreamas. Har du bokat biljett får du i så fall information om det och en länk där du kan se föreläsningen.

Minska smittspridningen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig.

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona