Adventskonsert med Maestro Carlo Monticelli Cuggiò

Fri Entré

Lör 26 Nov, 19:00 - 20:00

Kom i stämning inför första advent med en konsert framförd av den internationellt kända pianisten och kompositören Carlo Monticelli Cuggiò!

Carlo Monticelli Cuggiò är en internationellt känd italiensk pianistkompositör och improvisatör, kör- och orkesterdirigent samt opera- och danskompanist. Han har spelat, undervisat och dirigerat över hela världen, bland annat i Italien, USA, Spanien, Österrike, Kina, Belgien och England, där han har uppträtt inför påvar och statsöverhuvuden.

Genrerna som Monticelli Cuggiò föredrar att spela är opera, klassisk musik, jazz, sydamerikansk och amerikansk musik från 40- och 50-talen. Under denna konsert kommer han bjuda på stycken av bland andra Chopin, Joplin och Rachmanioff, hjärtligt välkomna!

Längd: 1 timme inklusive en paus mellan akt ett och två
Pris: Fri Entré men biljettbokning krävs

På plats kommer även Floristhörnan Stationshuset att sälja kaffe, dricka, smörgåsar och fika. Floristhörnan tar både emot swish och kontanter som betalsätt.

Programmet med låtar som kommer att spelas i rött med vit text.

Minska smittspridningen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig.
Upplands-Bro kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och varierar antalet deltagare på varje evenemang för att kunna hålla avstånd i lokalen. Du behöver inte visa upp något vaccinationsbevis till våra evenemang om inget annat anges i evenemangstexten.

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona