NYTT DATUM! FUNKISFESTIVAL DELTÄVLING 2022

Dags att tagga till, för den 1 april händer det, Upplands-Bro kommuns deltävling i Funkisfestivalen 2022! Tävlingen kommer både genomföras på plats med publik samt digitalt via en live-sändning för den som inte har möjlighet att delta. Så om du vill ha en plats i publiken, tveka då inte på att boka din biljett redan idag!

14 fantastiska artister kommer att ge sitt allt i Sveriges största musiktävling för funktionsnedsatta, Funkisfestivalen!
Artisterna bjuder på allt från dansbandsgung av Arvingarna till kärleksballader av Céline Dion, missa inte att rösta på just din favorit bland guldkornen!

I deltävlingen röstas Upplands-Bro kommuns bidrag till Stockholms deltävling i Funkisfestivalen, därefter följer den slutgiltiga Riksfinalen!
Vill du veta med om Funkisfestivalen och Funkis i Upplands-Bro? Klicka då här!

Live-sändningen kommer att sändas via kommunens youtube-kanal som du hittar här!
Sändningen kommer att starta 18:00, håll utskick på Kultur Upplands-Bros facebook-sida och instagram för mer kommande information!

På plats!

Utöver själva Funkisfestivalen kommer även konsthantverk från deltagare i tävlingen att ställas ut och visas upp i live-sändningen!
Pausunderhållningen kommer danselever från Kulturskolan Upplands-Bro att stå för, de kommer även att vara bakgrundsdansare under vissa av deltagarna.

Dettutom kommer Café Nyfiket att vara på plats och sälja fika, snacks och dryck under hela evenemanget!

Läs mer på kultur.upplands-bro.se