INSTÄLLT! Love Songs med Arja Saijonmaa

100 Kr

Lör 02 Maj, 19:00 - 21:00

INSTÄLLT! Dessvärre ställer Riksteatern in hela vårens turnésäsong av Love Songs på grund av Corona.

Med omtanke om dig och dig. Och givetvis dig med. Riksteatern ställer in med omsorg för publiken, personalen och de tusentals eldsjälar som jobbar med våra produktioner ute i landet. Läs mer om varför Riksteatern ställer in och om Riksteaterns kommande repertoar.

Biljettinformation

Om du har köpt biljett till något av kommunens inställda evenemang har du rätt att få pengarna tillbaka. Om du köpt din biljett med betalkort, betalas biljettpriset automatiskt tillbaka till ditt konto.

Om du köpt biljett i vår biljettkassa eller på biblioteken, vänligen kontakta kommunen via: biljett@upplands-bro.se, så hjälper vi dig.

 

INSTÄLLT!
Riksteaterns musikteaterföreställning Love Songs frammanar minnen av episk kärlek, bubblande förälskelse och den första kyssen med hjälp av kärlekslåtar som vi minns.

Love Songs är en föreställning om låtarna som har format vår bild av kärleken. Utifrån insamlade historier från hela landet berättas här om starka minnen kopplade till kärlekssånger som får hjärtat att brista.

Det handlar om den första förälskelsen som kändes som den sista, om att vara okysst, om att stanna kvar när man egentligen borde gå. Om den helt omöjliga romansen som spirade i det grekiska flyktinglägret. Om att sent i livet inse att man är lesbisk tack vare Kevin Costner och Whitney Houston. Om att gå runt övergiven bland historiska monument i Rom med Mauro Scocco som enda tröst. Om att bli förbjuden att träna konståkning och istället bli kär i en konståkare. Och om den finska tangolåten som sextio år senare får dig att återuppleva den första kyssen.

Fem skådespelare och artister vrider och vänder på vår bild av romantiken. Med mycket humor och stort allvar iscensätts en sentimental kärleksbomb. En rolig, tragisk och hjärtskärande scenshow om längtan efter de riktigt stora känslorna.

Medverkande

Frida Beckman
Robert Hannouch
Lisa Hu Yu
Peter Järn
Arja Saijonmaa

Konstnärligt team

Manus: Gustav Tegby och Maja Salomonsson
Regi: Maja Salomonsson
Scenografi: Johanna Mårtensson
Dramaturgi: Eva-Maria Dahlin
Mask: Linda Sandberg

Föreställningen är 1 timme och 50 minuter lång inklusive 20 minuter paus.
Café Boulevard i Kulturhuset håller öppet med lättare mat och dryck.
Varmt välkommen!

På grund av den rådande situationen med coronaviruset och risken för smittspridning till de äldre personerna i vårt samhälle väljer nu Upplands-Bro kommun att ställa in arrangemang som riktar sig till en äldre publik. Bakgrunden till beslutet handlar om att begränsa smittspridning.

Detta kommer att påverka både kulturevenemang och annan öppen verksamhet.
Håll koll på det event du planerar att gå på här på Kulturwebben, på UBKulturhus eller Bibliotekets Facebook, vi uppdaterar information om respektive event där löpande.

Kom ihåg! Visa hänsyn till dina medmänniskor – stanna hemma om du känner dig krasslig.

Läs mer om Corona på kommunens hemsida

Läs mer på kultur.upplands-bro.se