Nyheter

Filter:

Musikintresserade Seniorer för Kommunens Generationsprojekt Sökes!

Är du en passionerad musikentusiast eller kanske en erfaren musiker? Då kan du vara precis den vi söker! Upplands-Bro kommun lanserar ett spännande generationsprojekt och vi letar efter Dig med ett genuint intresse för musik. Oavsett om Du spelar ett instrument, sjunger eller helt enkelt älskar att lyssna på musik, så är du välkommen att vara med.

Upptäck Upplands-Bros Kulturhistoria

Är du 65+ och sugen på att upptäcka både nya och kulturhistoriska platser i Upplands-Bro kommun? Intresseanmäl dig då redan idag för Kulturbussen!

Höstens scenprogram 2023

Hösten har åter knackat på dörren in till våra liv med allt från Hans-höststormen till skolstart. Men med hösten kommer även spännande nya upplevelser, därför är vi på Kultur Upplands-Bro stolta att presentera årets scenhöst för er! Tillsammans har vi samlat scenupplevelser för alla smaker och åldrar, hjärtligt välkomna!

Kurskatalogen för höstterminen är öppen!

Äntligen är kurskatalogen för kulturskolornas kurser inför höstterminen öppen!

Låna pingisrack på biblioteket

Nu kan du låna pingisrack helt kostnadsfritt på biblioteket i Kungsängen, pingisbordet hittar du på torget i Kungsängens centrum!

Sommarlån och sommaröppet!

Snart är det dags för sommartider på biblioteket. Under sommaren har vi lite kortare öppettider men längre lånetider på böckerna!