Nyheter

Filter:

Vårkonserter med Kulturskolan Upplands-Bro

Under maj månad har Kulturskolan en mängd konserter och föreställningar med sina elever! En del av dem är öppna för allmänheten, och en del av dem är redan fullsatta med elevernas egna nära och kära. Det är som alltid fri entré, och det behövs inga biljetter!

Välkomna till spelkonventet King Con!

Spelkonventet King Con välkomnar alla, stora som små, som både har tidigare erfarenhet inom spel och nybörjare som vill lära sig mer!

Earth hour-veckan

Den globala klimatmanifestationen Earth hour hålls varje år under en timme den sista lördagen i mars. Då släcker människor världen över sina lampor för att uppmärksamma klimatfrågan. Upplands-Bro kommun deltar med aktiviteter en hel vecka.

Mest utlånade böcker 2021

Nu har biblioteket samlat in statistik över förra årets mest utlånade böcker. Har du läst någon av dem? Klicka på boken för att se om den finns att låna eller reservera på biblioteket.

Samernas nationaldag

Den 6 februari är samernas nationaldag, gemensam för alla samer i Sverige, Norge, Finland och Ryssland!

Månadens språk på biblioteket - Samiska

Varje månad uppmärksammar biblioteket ett särskilt språk. Vi skyltar med böcker på det språket och ibland finns det också evenemang kopplade till språket. Månadens språk i februari är samiska.