se konsten!

Lunchvisning av konstnären Anna Svenssons utställning

Välkommen till Konsthallen!

Konsthallen hittar du i entrén i Kulturhuset i Kungsängen. Här kan du se konst av både professionella konstnärer och amatörer.
Vårsalongen äger rum varje år och är ett tillfälle för våra lokala konstnärer att visa sina verk. Besökarna i Konsthallen kan under utställningen rösta fram Årets Upplands-Brokonstnär som får visa en egen utställning på hösten. 2020-års Vårsalong för Konst & Hantverk arrangeras av Föreningen Konstformer - varmt välkommen att delta!

I samband med utställningarna förekommer ibland lunchvisningar, konstprat, föredrag eller konstverkstäder.

STÄLL UT

Är du aktiv inom någon konstform och gärna vill ställa ut, ensam eller med andra konstnärer? Fyll gärna i Intresseanmälan och skicka till konst@upplands-bro.se
Arbetar du på en förskola eller skola? I Konsthallen finns möjligheter att visa upp elevernas arbeten under vissa delar av året. Kontakta Konsthallen på konst@upplands-bro.se

SLÖJDSALONGER OCH STICKCAFÉER

Under 2019 skapade Konsthallen tillfällen för eget skapande i Slöjdsalonger och Stickcaféer. Idag lever de vidare av sig själva i spontana besök med stickningar och andra hantverk som landar i Café Boulevard utanför Konsthallen i Kulturhuset och Nyfiket i Brohuset.