Vårsalongen 2021

Fri entré

Lör 06 Feb - Lör 06 Mar

Kulturhuset/ Konsthallen

Är du Årets Upplands-Brokonstnär eller konsthantverkare? Varmt välkommen till Konsthallen och Vårsalongen 2021 där både lokala konstnärer & konsthantverkare ställer ut i en jurybedömd utställning.

Aktuellt! Håll koll på det event du planerar att gå på här på Kulturwebben, på KulturUpplandsBro eller Bibliotekets Facebook, vi uppdaterar information om respektive event där löpande.
Kom ihåg! Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset. Visa hänsyn till dina medmänniskor – stanna hemma om du känner dig krasslig.
___________________________________________________

Vårsalongen arrangeras av Föreningen Konstformer - alla boende eller verksamma i Upplands-Bro Kommun är varmt välkomna att delta!

Vårsalongen visar konstnärer och konsthantverkare som är boende eller verksamma i Upplands-Bro Kommun. Tävlingen har blivit ett mycket omtyckt och uppskattat inslag i Konsthallen årligen, där de som får folkets röst också vinner en utställning i Konsthallen under följande senhöst. Vi utser 2 vinnare, en konstnär och en konsthantverkare som blir Årets Upplands-Brokonstnärer 2021.

VÅRSALONGENS VIKTIGA DATUM

  • 6/2-6/3 utställningsperiod i Konsthallen
  • 3/2 kl.13-18 Inlämning av verk till juryn, i Kulturhuset i Kungsängens centrum
  • 6/2 kl. 13.00 utställningen öppnar, tyvärr utan vernissage p.g.a. av Corona
  • 6/2-23/2 Rösta fram årets Upplands-Brokonstnärer 2021 under utställningsperioden
  • 24/2, kl.18 Vinnarna koras, följ länken och läs mer

Utställningen har samma öppettider som biblioteket i Kulturhuset i Kungsängen.

Rösta på ditt favoritverk

Under utställningstiden, fram till den 23/2, kan du rösta på din favoritkonstnär eller konsthantverkare. De som får flest röster koras 24/2 kl. 18.00, till Årets Upplands-Brokonstnärer 2021, dessa vinner då en separatutställning i Konsthallen under senhösten 2021.

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona