Teater: Vart tog min Igloo vägen?

Fri entré

Lör 05 Dec, 11:00 - 11:50

Ett arktiskt äventyr! Oolik är en helt vanlig flicka som ger sig ut på ett ovanligt äventyr. En dag när hon sitter i sin igloo börjar det droppa på hennes huvud. Håller hennes igloo på att smälta?

Följ med Oolik på hennes resa för att söka efter hjälp. På vägen, i en gnistrande stjärnklart arktiskt kall värld, möter hon flockar av snögäss, slädhundsvalpar, valrossar och DIG! I en interaktiv, musikalisk föreställning reser Oolik genom snöstormar, över oceaner och in i våra hjärtan.

Föreställningen är mycket visuell och karaktärerna pratar ”igloo-iska”, ett låtsasspråk, vilket gör att föreställningen är tillgänglig för alla. Både hörande och icke-hörande samt även de som har stora utmaningar i det verbala kommunicerandet. Föreställningen äger rum med publiken runtom sittandes i en igloo av tyg.

En föreställning om klimatförändringar. Att tänka på och tala om - och vad vi kan göra åt det.

Längd: 50 min
Ålder: 4-10 år

Obs! Plats ändrad till Ekhammarscenen p. g av vattenskada! Ekhammarscenen ligger på Skolvägen 20 i Kungsängen. Hitta hit

Läs mer om föreställningen och Boulevardteatern här!

Av: Boulevardteatern Skådespelare: Isabell Ström och Skådespelare/musiker: Elinne Leandersson Regi: Roger Westberg Musik: Elinne Leandersson Scenografi/ljus: Kundali Löfstrand Kostym: Malin Tivenius Efter en originalidé av The Bone Ensemble (UK) Formgivning: Carin Lundhquist Frenning

Ingen fikaförsäljning på Ekhammarscenen! Om du tar med eget får du gärna äta detta i foajén. Tänk då på att du inte får ta med produkter som innehåller ägg eller nötter, det finns allergiker som vistas dagligen i lokalen.

En musiker med dragspel står vid en isvak

Foto: Carin Lundhquist Frenning

Fler datum

  • |  Kultur Upplands-Bro, Ekhammarscenen
  • |  Kultur Upplands-Bro, Ekhammarscenen