Talkshow med Barakat Ungdom

Fre 27 Sep, 19:00 - 21:30

Kulturhuset/ Stora scenen

TEMA DRÖMJOBB- favorit i repris tillbaka. Gäster presenteras inom kort

Drömmer du om att jobba med något du tycker är kul? Går all din lediga tid åt till idogt plinkande på pianot och folk i din närhet säger åt dig att du borde göra något som ger mat på bordet istället för det eviga musicerandet? Fast tänk om det där som du tycker är så fruktansvärt kul kunde bli det som du lever på eller får göra mycket mer.

Men var börjar man i en medievärld i ständig förändring med sina konstnärliga uttryck? Saker går snabbt. Youtubers går upp som en sol och ner som ett åskmoln under loppet av en månad. Hur tränger man in i bruset om man har något viktigt att säga?

Detta och mycket mer diskuterar vi på scenen i Kungsängen under ledning av Barakat B. Ghebrehawariat. I den här talkshowen får du inspiration och information om hur du som ung kan jobba med något som engagerar dig. Och hur du kan vara med och påverka framtidens arbetsmarknad, den som du snart är en del av. Vi ger er smakprov av kulturakter med personer som lyckats i den kreativa näringen kultur, som berättar om sina resor och delar med sig av sina tips & tricks. Som publik ges du möjlighet at vara med och göra din röst hörd.

Fritt inträde, först till kvarn

Tid: Kl. 19.00, två akter med paus

Medverkande: Barakat B. Ghebrehawariat samt gäster, presenteras inom kort. Presenteras i samarbete med Ungdomsproducenterna

Bild på Barakat B. Ghebrehawariat i föreläsningssammanhang 

Foto: Louise Helmfrid