Sportlovsteater: Vart tog min Igloo vägen?

Fri entré

Tor 27 Feb, 11:00 - 11:50

Kulturhuset/ Stora scenenBoka din gratisbiljett här

Ett arktiskt äventyr! Oolik är en helt vanlig flicka som ger sig ut på ett ovanligt äventyr. En dag när hon sitter i sin igloo börjar det droppa på hennes huvud. Håller hennes igloo på att smälta?

Följ med Oolik på hennes resa för att söka efter hjälp. På vägen, i en gnistrande stjärnklart arktiskt kall värld, möter hon flockar av snögäss, slädhundsvalpar, valrossar och DIG! I en interaktiv, musikalisk föreställning reser Oolik genom snöstormar, över oceaner och in i våra hjärtan.

Föreställningen är mycket visuell och karaktärerna pratar ”igloo-iska”, ett låtsasspråk, vilket gör att föreställningen är tillgänglig för alla. Både hörande och icke-hörande samt även de som har stora utmaningar i det verbala kommunicerandet. Föreställningen äger rum med publiken runtom sittandes i en igloo av tyg.

En föreställning om klimatförändringar. Att tänka på och tala om - och vad vi kan göra åt det.

Längd: 50 min
Ålder: 4-10 år

Gratisbilljetter bokas: via hemsidan(men i mån av plats går det bra att dyka upp på dörren) Tänk på att avboka fribiljetterna ifall du skulle få förhinder så att någon anna kan få glädje av dem.

Av: Boulevardteatern Skådespelare: Isabell Ström och Skådespelare/musiker: Elinne Leandersson Regi: Roger Westberg Musik: Elinne Leandersson Scenografi/ljus: Kundali Löfstrand Kostym: Malin Tivenius Efter en originalidé av The Bone Ensemble (UK) Formgivning: Carin Lundhquist Frenning

En musiker med dragspel står vid en isvak

Foto: Carin Lundhquist Frenning

Fler datum

  • |  Kultur Upplands-Bro, Kulturhuset/ Stora scenen
  • |  Kultur Upplands-Bro, Kulturhuset/ Stora scenen