Spokenword och skrivarworkshop

Fri Entré

Lör 28 Maj, 12:00 - 13:00

Brohuset/ VerkstanDrop-in, ingen platsbokning krävs!

Undrar du hur man skriver schyssta rhymes och texter till låtar? Henry Bowers är en prisbelönt rappare och spokenword-poet. Han har uppträtt på poesifestivaler på de flesta kontinenter och gjort sig ett namn på battlerap-scenen. Kom och lär dig ordvrängande, konstruerande av ordlekar och avancerad rimteknik för dina texter!

Henry Bowers är en prisbelönt och berest rappare och spoken word-poet. Han har uppträtt på poesifestivaler på de flesta kontinenter planeten har att erbjuda, gjort sig ett namn på battlerapscenen såväl nationellt som internationellt samt hållit i ett oräkneligt antal skrivarworkshops i skolor runt om i landet. Henrys workshops fokuserar mycket på ordvrängande och konstruerande av ordlekar samt avancerad rimteknik.

Workshopen är en del av Sound of Bro.

Längd: 1 timme
Ålder: 9-19 år
Pris: Gratis, ingen anmälan krävs

Minska smittspridningen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig.
Upplands-Bro kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och varierar antalet deltagare på varje evenemang för att kunna hålla avstånd i lokalen. Du behöver inte visa upp något vaccinationsbevis till våra evenemang om inget annat anges i evenemangstexten.

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona