Spelsällskapet Upplands-Bro

Tor 05 Okt, 18:30 - 20:30

Kulturhuset/ Verkstan

Vill du pröva på att spela brädspel, rollspel eller måla miniatyrer? Kanske är du en inbiten "spelnörd" som bara saknar ett större sammanhang? Gå med i SSUB eller bara häng med på någon av våra träffar!

Spelandet kan börja! Biblioteket håller dörrarna öppna för alla som är sugna på att spela rollspel, brädspel eller pröva på att måla miniatyrer. Tillsammans med föreningen SSUB (SpelSällskapet Upplands-Bro) har du nu möjligheten att testa på någon eller alla av dessa superspännande aktiviteter.

Då vi fortfarande måste begränsa antalet personer i bibliotekets lokaler ber vi er att kontakta SSUB för att se om det finns platser kvar för specifika kvällar.

Aktiviteterna tar plats torsdagskvällar 18:30-20:30, Verkstan, plan 5 på biblioteket i Kulturhuset.

För mer information kontakta biblioteket: biblioteket@upplands-bro.se eller SSUB via deras hemsida: https://forening.sverok.se/ssub.

Detta är ett samarbete mellan SSUB, Ungdomsproducenterna och biblioteket.

Minska smittspridningen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig.
Upplands-Bro kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och varierar antalet deltagare på varje evenemang för att kunna hålla avstånd i lokalen. Du behöver inte visa upp något vaccinationsbevis till våra evenemang om inget annat anges i evenemangstexten.

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona

Fler datum

  • |  SSUB, Ungdomsproducenterna och biblioteket, Kulturhuset/ Verkstan
  • |  SSUB, Ungdomsproducenterna och biblioteket, Kulturhuset/ Verkstan
  • |  SSUB, Ungdomsproducenterna och biblioteket, Kulturhuset/ Verkstan
  • Se alla datum