Musikläger: Dance and Sing with us!

Fri Entré

Mån 25 Jul - Fre 29 Jul

Marina Föreningshuset, Kungsängenhelena.karlsson1@upplands-bro.se

Är du en del av LSS och har stora drömmar om att få uppträda på scen framför publik?
Missa då inte musiklägret "Dance and Sing with us" där du får öva på dans och sång för att sen avslutas med en stor allsång för nära och kära!

Mellan den 25 juli och 29 juli kommer musiklägret "Dance and Sing with us" gå av Stapeln på Marina Föreningshuset i Kungsängen och är ett läger för dig som är över 15 år, har en kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS och framförallt det viktigaste, att du älskar att stå på scenen och sjunga i mikrofon och ha den stora drömmen att uppträda inför publik!

Varje kursdag startas med en samling och fika för att lära känna varandra sen gå vi genom dagens program: uppvärmning, dansövningar och sångrepet. Vi äter en gemensam lunch, städar och avslutar sedan vid 13:00.
Under kursens sista dag, fredagen den 29 juli avslutas kursen med en stor allsång som alla dina nära och kära är välkomna till!

- Ta med din vattenflaska och ombyteskläder.
- Fika, frukt och lunch tas med, vi bjuder på saft, kaffe och te. Det finns mikro på plats.
- Alla eventuella reskostnader i samband med musikläger, får var en själva stå för.
- Din assistent får självklart vara med!

Kursen är begränsad till 15 personer så missa inte att skicka in din ansökan redan nu till helena.karlsson1@upplands-bro.se eller på telefonnummer: 08-581 695 68. Du får en bekräftelse om du blir antagen! Anmälan stänger 31 maj.

Datum: 25 juli - 29 juli
Tid:
10:00-13:00
Var: Marina Föreningshuset, Prästhagsvägen 21, 19630 Kungsängen.
Ligger vid sjön i Kungsängen, gångavstånd från Kungsängens C.
Ålder: 15 år och uppåt
Pris: Gratis

En poster för beatbox sensation. Flera personer som break-dancear

Minska smittspridningen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig.
Upplands-Bro kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och varierar antalet deltagare på varje evenemang för att kunna hålla avstånd i lokalen. Du behöver inte visa upp något vaccinationsbevis till våra evenemang om inget annat anges i evenemangstexten.

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona