Midvinterfest – Ett julspel med Teater Sláva i Vinterrum

Fri entré

Lör 09 Dec, 14:00 - 14:30

Vinterrum / Bro CentrumDrop-in

När vintervindarna viner som snålast runt husknutarna sluter sig människorna närmare varandra och hämtar kraft ur elden, sagorna och värmen. Välkommen till ett annorlunda julspel i Vinterrum – en ny mötesplats i skogen!

Midvinterfest är Teater Slávas uppskattade julspel, en julkrubba som kombinerar det traditionella med det exotiska och humoristiska. I ett flöde av röster, eld och rörelse möter vi en Luciafigur i Indisk tappning, ryska sånger, Julbocken, de mest älskade julsångerna och ett barn som föds med nytt hopp.

Midvinterfest är en föreställning vävd av Slávas glödande energi och utvalda julfavoriter, tydligt avtecknat mot vinterlandskapet.

Vinterrum är Bros nya mötesplats i skogen. En rekreationsyta i skogen norr om Finnstaskolan som rymmer flera platser att umgås på. Bland annat sittplatser, grillplats, platser för lek och större sammankomster.

  • 9 december klockan 14:00-14:30
  • Gratis inträde
  • Passar alla åldrar
  • Speltid: ca 25 minuter

Evenemanget hålls utomhus, kläder efter väder rekommenderas för bästa möjliga upplevelse. Tänk på att du blir kallare när du är stilla utomhus en längre stund, så klä dig extra varmt.

Har du frågor och önskemål gällande tillgänglighet för platsen får du gärna kontakta oss på: omdaningbro@upplands-bro.se eller 072-178 81 64.

Här kan du läsa mer om Vinterrum

En karta över Bro Centrum