Livesändning Riksfinal Funkisfestivalen 2023

50 kr

Mån 19 Jun, 17:45 - 21:15

Kulturhuset/ Stora scenenBiljetter kan köpas via swish på plats!

Vill du vara en del av ett oförglömligt ögonblick? Missa inte chansen att uppleva Kunglig glans och se när Prinsessa Sofia delar ut utmärkelser till talangfulla funkisartister på Waterfront i Stockholm via kommunens livesändning av evenemanget!

Du kan se denna fantastiska händelse genom vår livesändning av FunkisFestivalen direkt från Waterfront till hemmaplan- Stora scenen i Kulturhuset måndag den 19 juni.

FunkisFestivalen kommer som vanligt att bjuda på massor av kärlek, energi och glädje och så klart skön musik, rock, pop och ballader.
Först möter du några våra egna talangfulla funkisstjärnor och lyssnar på deras tidigare bidrag, sen fortsätter vi vidare till direktsändning av riksfinalen. Det kommer även finnas försäljning av snacks och dryck på plats!

Vi garanterar att du inte missar något av den spännande underhållningen och den kungliga närvaron. Prinsessa Sofia kommer att hylla de enastående funkisartisterna och dela ut utmärkelser till deras fantastiska prestationer. Du kommer att kunna se allt detta i realtid och vara en del av den magiska stämningen, precis som om du vore där personligen på plats.

Så varför missa en chans att vara en del av årets händelse? Gör dig redo att bli inspirerad, fängslad och överraskad när Funkisfestivalen riksfinal visas på Kulturhuset Stora Scenen.

Publikinsläpp till salongen från kl.17.30!