Konsert: Jazz i Höstmörkret

200 kr

Sön 12 Nov, 18:00 - 20:00

Varmt välkommen till en magisk kväll med Capella Canticas "Jazz i Höstmörkret" under ledning av dirigenten Alvar Nilsson!

Capella Cantica är kända för sin otroliga bredd inom musikvärlden. Repertoaren spänner över en imponerande skala av stilar, från de mest älskade klassiska verken av Bach, Beethoven och Mozart till kyrkomusik, svängig jazz, traditionell folkmusik och gripande visor. Stolt erbjuder de en mångsidig musikalisk resa som tilltalar alla smaker.
Genom åren har de samarbetat med några av de mest framstående namnen inom musikvärlden. Artister som Cindy Peters, Rolf Björling och Charlie Norman har alla varit en del av deras enastående framträdanden.

Nu är det dags att bjuda in er till den kommande konserten "Jazz i Höstmörkret". Under kvällen kommer en enastående blandning av svensk och internationell musik att framföras, inklusive kompositioner av Povel Ramel, Kirby Shaw, Erroll Garner, Manhattan Transfer och många andra.

Capella Cantica har med sig en skicklig trio av musiker Olle Eilestam, Johan Westre och Lasse Thorsberg som förstärker deras framträdande och garanterar en oförglömlig upplevelse.

Så varför inte ta del av en spännande kväll i jazzens förtrollande värld? Köp dina biljetter nu och följ med dem på denna magiska musikaliska resa.

Längd: 2 timme
Pris: 200 kr

Publikinsläpp i foajén: 17:00, konsert startar 18:00. Paus sker mellan 18:45-19:15.

EN stor grupp människor vid ett piano som ler mot kameran


Café och Blommor

På plats finns café Floristhörnan Stationshuset med småkrig utbud av fika och vackra blommor. Floristhörnan Stationshuset kommer att servera te, kaffe, läsk, bakelse och smörgås.
Betalningssätt swich eller kontant