Jag är som skogen fast annorlunda

Fri entré

Lör 11 Sep, 11:00 - 11:40

En lekfull naturupplevelse för hela familjen om djur och natur som spelas i skogen i Bro. Genom ljud, rörelse och berättande upptäcker vi skogens hemligheter!

En interaktiv föreställning där barn, 4-7 år gamla, får upptäcka och undersöka skogens hemligheter i en skogsglänta genom ljud, rörelse och berättande. Föreställningen öppnar sinnen och är en lekfull naturupplevelse som väcker tankar om människan och djurens sätt att leva i naturen. Musik, ljud och dans skapar förtrollande möten mellan barn och naturen. Genom rörelse och lek får barnen undersöka den bekanta platsen på ovanliga sätt och finna nya perspektiv på naturen och skogens skatter.

Vi spelar två föreställningar en kl. 11.00 och en kl. 13.00, gratis platsbokning sker via länken ovan i eventet!
Längd:
ca 40 min
Målgrupp: 4-7 år familjeföreställning
Samling vid torget vid Brohuset! Hela föreställningen spelas utomhus i skogen. Tänk på att klä er efter väder! Vi rekommenderar stövlar och långbyxor, och regnkappa om det regnar. Publiken kommer att gå runt i skogen på stigar och ibland lite kuperade områden-hör av er ifall ni har frågor gällande tillgänglighet: kultur@upplands-bro.se

Idé och koreografi: Katja Seitajoki i samarbete med dansarna Dansare: Noah Hellwig, Destiny af Kleen och Katja Seitajoki Kompositör: Tomas Björkdal Kostym: Maline Casta Text: Katja Seitajoki Produktion: Arena Baubo

I samarbete med Weld, Art Lab Gnesta, Gula Villan och Skeppsholmsstudion. Med stöd av Kulturrådet och Region Stockholm.

Premiär 5 september på Weld

Kom ihåg att avboka din biljett ifall ni skulle få förhinder så att någon annan kan få glädje av upplevelsen- ni hittar en avbokningslänk i biljetten!

En bild på två fötter som sticker upp i en skogsglänta.

Foto: José Figueroa