INSTÄLLT! Skrivarworkshop med Lisa Bjärbo

Fri entré

Tor 01 Jan, 01:00 - 01:00

Kulturhuset/ Stora scenenAnmäl dig här!

Skrivarworkshopen är tyvärr inställd på grund av rådande omständigheter.

Författaren Lisa Bjärbo kommer till Kulturhuset i Kungsängen för att hålla en skrivarverkstad för ungdomar. Lisa berättar om sina böcker, inspirerar med roliga skrivövningar och delar med sig av sina bästa skrivtips.

Skrivarverkstan vänder sig till dig som är mellan 13 och 19 år. Inga förkunskaper, gratis men begränsat antal platser. Glöm inte att anmäla dig via länken ovan!

Lisa Bjärbo är författare, journalist och bloggare. Hon har arbetat som journalist på Kamratposten, varit redaktör på Barnens Bokklubb och på bokförlaget Rabén & Sjögren. Hon skriver barn- och ungdomsböcker, faktaböcker, driver bloggen onekligen.se och podcasten Bladen brinner.

År 2010 gav Lisa Bjärbo ut sin första roman, en feel-good historia Det är så logiskt, alla fattar utom du. Sedan dess har Lisa skrivit ungdomsromaner Allt jag säger är sant, Vi måste sluta ses på det här sättet och Djupa Ro. Hennes senaste ungdomsbok, Inuti huvudet är jag kul, kom ut år 2018 och har sedan dess fått många fina recensioner. I bibliotekskatalogen kan du hitta alla böcker av Lisa Bjärbo som finns att låna på biblioteket.

Lisa Bjärbo
En bok av Lisa Bjärbo
En bok av Lisa Bjärbo