INSTÄLLT! CIRKUS: KNÄCKA GRENAR

Fri entré

Lör 28 Mar, 13:00 - 14:30

INSTÄLLT! Ett utomhusäventyr för familjen i cirkusformat under Earth Hour-veckan i Upplands-Bro.

Upplands-Bro kommun har beslutat att ställa in, eller skjuta upp, alla kultur- och fritidsevenemang där kommunen är huvudarrangör. Evenemangen ställs in på grund av coronaviruset.

INSTÄLLT!
Knäcka Grenar(Knekke Greine) är en interaktivt äventyrsföreställning i Råbyskogen i Bro. Publiken blir ledsagad in i skogen där tre cirkusartister och en musiker har släppt loss kreativiteten. Inspirerad av idéer från naturvetenskap och nordiska myter leder de publiken genom en värld av liv i skogen med äventyrslust.

Längd: ca 1,5 h totaltid. Spelas både kl. 13 och 16!
Ålder: från 5 år

Av: ENTmanagement På scen/i skogen: 4 artister eller fler av följande: Mira Leonard, Esmeralda Nikolajeff, Love Kjellsson, Karoline Aamås, Hege Eriksdatter Østefjells, Rebecca Seward, Elise Bjerkelund Reine Foto: Love Kjellsson
I samarbete med Sara Erlingsdotter och många fler.

Praktiskt/ Hitta hit: Ni får följa med utomhus i skogsmiljö, så ta på oömma varma kläder och häng med ut i skogen. Samling kl. 13.00 på centrumtorget vid Brohuset, så går vi gemensamt till startplats för föreställningen i närhet av Brohuset. Man skall kunna ta sig fram i skogen under en promenad i långsam takt för att kunna följa med på föreställningen.
Boka dina gratisbiljetter i förväg. Avboka gärna om du får förhinder så att någon annan kan få glädje av äventyret!

Fler arrangemang som händer under Earth-Hour-veckan:

26/3 Författarbesök: Björn Wiman. Obs inställt p. g. a. coronavirus!
27/3 Odlingsinspiration i påsktid. OBS inställt p.g.a. coronavirus!

Håll koll på det event du planerar att gå på här på Kulturwebben, på UBKulturhus eller Bibliotekets Facebook, vi uppdaterar information om respektive event där löpande. Information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona

Ett foto på olika skogsväsen