Halloween på biblioteken

Fri entré

Fre 29 Okt - Sön 31 Okt

Kulturhuset/ Stora scenen

Mysigt Halloween på biblioteket med gratis filmvisningar för barn och massor av rysliga boktips. Extra kul om du kommer utklädd!

Fredag 29 oktober bjuder After school och biblioteket på två rysliga filmer och tips på rysliga böcker.

Gratis och ingen anmälan.

För barn 9-14 år. Yngre barn är välkomna till filmen "Coco."

Dvd med till filmen Coco

"Coco" kl.14.00
Miguel är en ung pojke som drömmer om att bli lika bra på gitarr som sin idol Ernesto de la Cruz, Mexikos mest berömda musiker. Men i Miguels familj är all musik bannlyst sedan generationer tillbaka. När byn ska fira de dödas dag gör Miguel något drastiskt för att uppfylla sina drömmar. Men tilltaget går fel, och Miguel skickas över till de dödas rike.

 

Affischen till filmen Coraline.

"Coraline" kl.16:30
Coraline Jones är en 11-årig tjej full av nyfikenhet och äventyrslust. En dag hittar hon en hemlig dörr som leder henne in i en annan dimension. Där hittar hon till sin förvåning en alternativ version av sin egen vardag, fast mycket bättre. Kanske är det egentligen här hon hör hemma? Men med tiden börjar saker hända som får henne att inse att hon måste ta sig tillbaka till sitt riktiga liv innan det är för sent.

 

Kom utklädd (om du vill)! Mellan 29 och 31 oktober kan alla barn under 18 år som kommer till biblioteken utklädda till karaktärer som finns i böcker få en liten present!

Kolla också in:
Nintendo-invigning i Bro
Nintendo-invigning i Kungsängen
Spelsällskapet Upplands-Bro