Författarbesök: Clara Henry

Fri entré

Tor 14 Feb, 18:00 - 19:30

Kulturhuset/ Stora scenenBoka gratisbiljett

Ett Alla hjärtans dag-firande med mycket kvinnlig power

På Alla hjärtans dag bjuder vi in Clara Henry till Kulturhuset. Hon är den 24-åriga programledaren, komikern, författaren, bloggaren, vloggaren och föreläsaren från Göteborg. En av Nordens allra största Youtubers med över 430 000 prenumeranter på sin kanal. Hon var programledare för Melodifestivalen 2017, för vilket hon blev nominerad till årets kvinnliga programledare i TV-priset Kristallen samma år. Clara är en van radiopratare i P3 och vann Årets Vloggkanal på Guldtuben-galan både 2014 och 2015. Under sommaren 2015 var hon även värd i Sommar i P1.

Clara har skrivit boken Ja, jag har mens, hurså?  Efter författardebuten föreläser hon om sina specialämnen mens, feminism och Youtube, med betoning på att få bort tabun kring att prata om mens öppet. Hon är Clara aktuell med sin nya bok Mot framtiden - En simpel guide till att krossa patriarkatet.

Hösten 2017 testade Clara standup för första gången och tillsammans med Cissi Wallin startade hon PK-Klubben på Södra Teatern i Stockholm. Hon medverkade även i standup-showen "Julbonanza på Scalateatern".

Denna kväll i Kulturhuset pratar Clara om sin nya bok Mot framtiden - En simpel guide till att krossa patriarkatet. Efter samtalet finns det möjlighet att ställa frågor till Clara och sen blir det bokförsäljning och signering.

Foto: Magnus Ragnvid.

Fri entré och alla välkomna! Boka dina fribiljetter via biljettlänken för att försäkra dig om plats. Det går även bra att dyka upp spontant i mån av plats. Notera att rad 8 och 9 är längst fram i salongen