Författarbesök: Carin Hjulström

Fri entré

Tor 18 Nov, 19:00 - 20:00

Kulturhuset/ Stora scenenBiljettbokning öppnar i höst

Kom och lyssna när Carin Hjulström berättar om sin spännande deckarserie "Säbyholms gröna fingrar" som utspelar sig i Upplands-Bro.

Carin Hjulström är förutom författare även journalist, manusförfattare och programledare. Hon kommer under kvällen att berätta om sitt författarskap och sina deckare ”Bara ett litet mord” och ”Knappt en droppe blod”, de två första delarna i serien ”Säbyholms gröna fingrar”. I böckerna får vi följa Siri Ehrensvärd, tidigare firad skådespelerska på Dramaten som nu lämnat scenen för en plantskola vid Säbyholm. Hon driver plantskolan tillsammans med sin brorson Anton som är föräldralös och tidigare ungdomsbrottsling. När det alldeles i närheten av plantskolan sker mystiska mord blir de indragna i utredningarna som sköts av bl.a. lokalpolisen Olle Magnusson. Det här är mysdeckare i Agatha Christies anda, s.k. cosy crime, och fler böcker i serien ”Säbyholms gröna fingrar” planeras.

Gratisbiljetter. Biljettbokning öppnar i höst. 

Varmt välkomna!

Böcker av Carin Hjulström i bibliotekskatalogen!

Foto: Gabriel Liljevall

Omslaget till boken Knappt en droppe blod av Carin Hjulström föreställande ett slott, skog och ett växthus i bakgrunden inramade av löv och blommor i förgrunden.
Omslaget till boken Bara ett litet mord av Carin Hjulström: Ett slott, skog och ett växthus längre bort inramade av löv i förgrunden