Film: Frozen 2 (Sv.text)

80-100 Kr

Tor 26 Dec, 15:30 - 17:30

Kulturhuset/ Stora scenenKöp biljett här

Frozen 2 är äntligen här - OBS! Svensk text

Efterlängtade ”Frost 2” är en underhållande uppföljare, även om varken handlingen eller sångerna når upp till ettans nivå. Animationen är dock lika spektakulär som i första filmen, och de 103 minuterna håller uppmärksamheten hos stora och små.

Gänget är tillbaka i ”Frost 2”, den här gången för att rädda byn Arendelle från att förstöras av de fyra elementen jord, vatten, luft och eld. Drottning Elsa (Idina Menzel) hör nämligen en mystisk röst som nynnar på en refräng, och hon får för sig att rösten kallar på henne. Kan den komma från den magiska skogen som föräldrarna berättat om, som vaktas av elementen? Skogen är nu täckt av en tjock, ogenomtränglig dinna som gör det omöjligt att komma in, men kanske Elsa med sina superkrafter kan hitta en öppning? Tillsammans med systern Anna (Kristen Bell), snögubben Olaf (Josh Gad), Kristoff (Jonathan Groff) och renen Sven bestämmer sig gänget för att göra ett försök.

Vi öppnar biografen en timme innan föreställningen på plan 2 i Kulturhuset. Vi kommer att ha popcorn, snacks och läsk till försäljning.

Varmt välkomna önskar Bio Kuben

Har du speciella behov eller frågor kontakta oss på Bio Kuben: biokuben@outlook.com eller 0763-11 84 11