En Kväll med Björn Ende

100 kr

Tor 07 Apr, 19:00 - 20:00

Björn Ende är pianist och komiker och har liknats vid en Tom Lehrer eller Povel Ramel för 2020-talet, eller vid en svensk motsvarighet till komikern Bo Burnham. Förbered dig på stor virtuositet, en del provokativa och fräcka texter, och sinnessjuka ideér. Det är fascinerande, lärorikt men framförallt fruktansvärt roligt! 

Björn har spelat med världsartisten Winona Oak, svenska humorsuccén Rollspelsklubben, det legendariska pop/humor/kult-bandet Svensk Pop, samt uppträtt på humorklubbar och scener över hela landet.
2017 fyllde han Södra teaterns stora salong med sin soloföreställning Elementa.

Förbered dig på stor virtuositet, extrema texter och sinnessjuka ideér. Det är fascinerande, lärorikt men framförallt fruktansvärt roligt!

Längd: 1 timme
Pris: Ordinarie 100 kr
Student/ Under 26 år/ Pensionärer/ Arbetssökande 80 kr

En svartvit bild på Björn Ende

AW-torsdagar i Kulturhuset, Kungsängen!

Detta evenemang är en del av Kultur Upplands-Bros nya satsning, aw-programmet på torsdagar!
I programmet erbjuds evenemang, konserter, författarbesök och föreställningar perfekta för en after work! Utöver själva evenemanget finns det även en bar där du kan beställa öl/vin, alkoholfria alternativ samt lättare tilltugg. Baren är öppen mellan 17:00-19:00 på plan 2 i foajén.

Minska smittspridningen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig.
Upplands-Bro kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och varierar antalet deltagare på varje evenemang för att kunna hålla avstånd i lokalen. Du behöver inte visa upp något vaccinationsbevis till våra evenemang om inget annat anges i evenemangstexten.

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona