Drive-in film: The Peanut Butter Falcon

Fri entré

Lör 15 Aug - Mån 15 Jun

Kultur Upplands-Bro tillsammans med Bio Kuben nu ett Coronaanpassat arrangemang där du kan sitta i tryggt förvar i din egen bil och uppleva film eller utomhus på grusplanen, Gamla IP i Kungsängen. Evenemanget pågår i två dagar, vi visar 5 olika filmer och det går bra att komma med eller utan bil. Begränsat antal platser, boka biljett till varje film.

Från producenterna bakom Little Miss Sunshine kommer en modern äventyrshistoria i Mark Twain-anda. The Peanut Butter Falcon är historien om Zak (Zack Gottsagen), en ung man med Downs syndrom, som rymmer från ett sjukhem för att följa sin dröm och träna på den professionella wrestling-skolan med sin stora idol, The Salt Water Redneck (Thomas Haden Church). Efter ett udda händelseförlopp träffar han Tyler (Shia LaBeouf), en småkriminell på flykt, som blir Zaks osannolika tränare och allierade. Tillsammans upplever de livet, dricker whisky, fångar fisk och Zak lär sig både att simma och skjuta gevär. När Eleanor (Dakota Johnson), en snäll sköterska som anklagas för Zaks rymning, hittar dem övertygar de henne att följa med på deras resa.

Bolag: Noble Entertainment Svensk premiär: 20 mar 2020 Åldersgräns: Från 11 år Genre: Dramakomedi Språk: Filmen har engelskt tal och vi visar den med svensk text. Längd: 97 min Regi: Tyler Nilson Michael Schwartz Medverkande: Shia LaBeouf, Dakota Johnson, Zack Gottsagen, Thomas Haden Church, Bruce Dern, och John Hawkes.

Praktiskt om arrangemanget:

I vår servering kan du handla godis, snacks, varma popcorn, dryck, kaffe. Men det går jättebra att ta med egen picknick om man vill.

Hur hör man då? Ni som sitter i era bilar kommer att använda er av högtalarsystemet och radiosändarna i era bilar. Vi hjälper er på plats. För er som sitter ute i det fria har vi ett mindre högtalarsystem.

För att minska smittspridningen och göra detta arrangemanget så säkert och trevligt som möjligt begränsar vi publikantalet till 50 personer per film. Arrangemanget kostar inget, men du bokar dina fribiljetter via länken för varje film på vår hemsida. Du bokar plats per besökare, så oavsett antal bilar får vi endast vara 50 pers på plats. Du bokar separata biljetter för varje film. Du som kommer utan bil bokar också biljetter till alla er som kommer med på arrangemanget. Eftersom besöksantalet är begränsat, tänk på att avboka era biljetter ifall ni skulle få förhinder så att någon annan kan få glädje av dessa. Det går självklart bra att chansa och dyka upp på plats, så kommer ni in i mån av plats. Kom ihåg att vår biljettbokning stängs ned klockan 16.00 för biljetter den14/8 och klockan 13.00 den 15/8, så boka innan om ni vill försäkra er om platser. Vi tillhandahåller ett begränsat antal stolar framför bilarna. Tänk på att hålla avstånd till varandra på plats och följa våra värdars anvisningar gällande bilars- och människors placeringar. Värdarna kommer att ha gröna T-shirtar.

Hitta hit: Gamla IP i Kungsängen(grusplanen), Bygdegårdsvägen 18-36. Se på karta

Kom i tid, men kom inte allt för tidigt så att du stör filmen innan!

Kom ihåg! Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset. Visa hänsyn till dina medmänniskor – stanna hemma om du känner dig krasslig.

Hela filmprogrammet:

Läs mer om filmerna och boka gratis biljetter till varje film via länkarna!

Fred 14/8

Ungdomsfokus- den här dagen hälsar vi er ungdomar lite extra välkomna, men alla är välkomna.

Kl. 18.00 Jumani – The next level

Kl. 21.00 Ready or not

Lörd 15/8

Kl. 15.00 Framåt

Kl. 18.00 The Peanut Butter Falcon

Kl. 20.30 Sista natten med gänget

Affishbild för filmen med 3 personer som går.