Det här lilla huset med Öppna Förskolan

Fri Entré

Fre 16 Sep, 09:30 - 10:00

Upplev den älskade barnboken i en gestaltning av Öppna Förskolans pedagoger! Det blir även sångstund och barnbokstips från biblioteket!

Välkomna till Öppna förskolans egen barnteater “Här är det lilla huset”, baserad på barnboken skriven av författaren Barbro Lindgren!
En berättelse om invånarna i ett litet hus: gubben, gumman, hunden, katten, grisen, hönan och tuppen. En efter en kommer de ut och hälsar på sitt eget sätt. Alla är hungriga och vill ha mat…

Sagan gestaltas av Öppna förskolans pedagoger. Föreställningen avslutas med gemensam musik- & sångstund. På plats finns även barnbibliotekarien som delar med sig av sina boktips.

Längd: 30 minuter
Ålder: 1-4 år
Pris: Fri Entré

ÖPPNA FÖRSKOLAN C/O KULTURHUSET Våren 2022

Fler saker som händer i vår sker i samarbete mellan Kultur-Upplands-Bro och Öppna förskolan. Välkommen hit som privatperson tillsammans med barn som är 0-5 år förskoleverksamheter välkomnar vi till vår kultur i förskoleverksamhet!

16/9 Det här lilla huset

7/10 Rundgång

18/11 Ah hallo bebis

9/12 Årstiderna

Minska smittspridningen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig.
Upplands-Bro kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och varierar antalet deltagare på varje evenemang för att kunna hålla avstånd i lokalen. Du behöver inte visa upp något vaccinationsbevis till våra evenemang om inget annat anges i evenemangstexten.

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona

Fler datum

  • |  Kultur Upplands-Bro & Öppna Förskolan, Brohuset/ Danssalen
  • |  Kultur Upplands-Bro & Öppna Förskolan, Brohuset/ Danssalen