Dans: Kråkan och Draken

Fritt inträde

Lör 17 Okt, 13:00 - 14:00

En dansföreställning med animerad film och specialskriven musik för barn i åldrarna 3-8 år av HDN Studio. Föreställningen är flyttad till Ekhammarscenen p. g. av en vattenskada på Stora Scenen.

En skadad fågel landar i Kråkans rum. Hur ska hon kunna hjälpa den att flyga igen? Ett oväntat möte leder till en oväntad vänskap.

Kråkan och Draken är en fantasifull dansupplevelse där helheten bildar berättelsen om en flicka, en kråka och en flygande drake - en poetisk och spännande saga!

Hade premiär 7 december 2019 på HDN Studio.

Obs! Plats ändrad till Ekhammarscenen p. g av vattenskada!

Vi har en stor vattenskada som orsakades av en avloppsläcka på vår Stora scen i Kulturhuset i Kungsängen. Renoveringsarbetet av scenen har dragit ut på tiden och vi måste därför flytta arrangemangen i oktober till andra spelplatser eftersom att renoveringen dröjer. Under varje arrangemang ser du information om just den spelplatsen och vi uppdaterar Kulturportalen löpande med aktuell information.

Ekhammarscenen ligger på Skolvägen 20 i Kungsängen. Hitta hit

Läs mer om HDN Studio och se trailer

Medverkande Idé och koreografi: Helena Davidsson Nordelius Produktion: HDN Studio Dans: Sofia Sosso Harryson, Kajsa Nilsson Musik: Amanda Nordelius och John Russell Animation: Helene Berg Illustration och kostym: Kid Falk Mask: Cais-Marie Björnlod Ljus: Joakim Fjelldal

Ingen fikaförsäljning på Ekhammarscenen! Om du tar med eget får du gärna äta detta i foajén. Tänk då på att du inte får ta med produkter som innehåller ägg eller nötter, det finns allergiker som vistas dagligen i lokalen.

En flicka ligger på sitt rum framför en säng och filosoferar.

Foto: Hans Nordelius