Clown: Sopor - Trupp Trunk

50 kr

Lör 27 Mar, 13:00 - 14:00

Kulturhuset/ Stora scenenKöp din biljett här

Kom och inspireras av tre påhittiga clowner på den växande sopön i havet. Färgsprakande clown- och cirkusföreställning där publiken får ta del av tankeväckande frågor kring hur sopor hanteras idag.

I havet har en ö av sopor växt fram. Sopön är nu tre gånger så stor som landet Frankrike. I Frankrike bor det mest fransmän. I havet bor det mest havsdjur men vem kan bo på en sopö? Träffa de tre clownerna som lever på ön. De städar och sorterar, leker och jonglerar, testar och balanserar. Med sopor kan en ju göra så mycket. Varför skulle någon vilja slänga dem? Och vem är det som fortsätter skräpa ner när clownerna städat upp? Kan naturen få liv igen i en förorenad sopvärld?

Idé och framförande: Camilla Rud, Karin Svensson och Petter Wadsten Kostym och scenografi: Maria Peterson Musik: Johannes Bjerlin Ljus och övrig teknik: Anthony Cooks

Ålder: 4-9 år

Pris: 50 kr

Längd: 40 min

Producerad med stöd av Stockholm Stad och Kulturrådet.

Earth Hour:

Arrangemanget är en del av Upplands-Bro kommuns uppmärksammande av Earth hour-veckan. Earth Hour grundades av WWF och är en symbolhandling för klimatet. Ett initiativ som innebär att alla lampor släcks under en timme, den sista lördagen i mars – Earth Hour. I Upplands-Bro kommun uppmärksammar vi Earth hour genom olika evenemang och händelser som har med klimat och hållbarhet att göra. Fler arrangemang kopplade till veckan läggs upp längre fram.

Passa även på att gå på Guidad kulturmiljöpromenad 25/3 eller 26/3.

Om Trupp Trunk:

Tillsammans ska tre entusiastiska akrobater spela en cirkusföreställning, men allt går inte riktigt som de tänkt sig. Under 40 innehållsrika och dramatiska minuter blandas fantasi och magi med förstklassiga cirkustricks och fysisk komedi. Den visuella formen som utgår från kroppsspråk och publikkontakt passar alla, oavsett ålder eller språkkunskaper. Trupp Trunk aktiverar kroppens alla sinnen och med humor och värme gör de tre clownerna tillsammans med publiken en annan värld möjlig.

Se trailer


Tre clowner sitter på färgglada sopmaterial i en stor industrilokal.

 

 

Minska smittspridningen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig.

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona