Cirkus: Apparat - Kapsel

50 kr

Lör 20 Mar, 13:00 - 14:00

Kulturhuset/ Stora scenenKöp din biljett här

Med en unik nyfikenhet för världen hjälper cirkuskompaniet Kapsel oss att se omgivningen på ett annorlunda vis. Välkommen att invigas till deras kunskap och en upplevelse av fängslande cirkuskonster.

Apparat öppnar nya världar för unga människor och familjer genom extraordinära trick, färdigheter och idéer som är engagerande och upplysande. Föreställningen består av många olika äventyrliga scenkonster som tilltalar familjepubliken och inspirerar till nya idéer och sätt att tänka om världen omkring oss. Erik och Jay väcker liv i fantasi-inspirerade föremål genom jonglering, dockteater och fysik. Det som alla bilder har gemensamt är en speciell magi som får publiken att sitta upp och säga “Jag har aldrig sett något liknande förut!”

Regi: Jay Gilligan På scen: Jay Gilligan & Erik Åberg Musik: Bo Rune Madsen Producent: Mirja Jauhiainen Produktion: ( Kapsel ) Med stöd av: Stockholm Stad, Kulturrådet, Region Stockholm, BAS, Dieselverkstaden Fotograf: Mirja Jauhiainen

Ålder: Från 5 år men passar absolut lite äldre barn också! Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation. Kolla gärna trailern för att få en uppfattning om föreställningen.

Pris: 50 kr

Längd: 40 minuter

OM KAPSEL

Kapsel är ett cirkuskompani fokuserat på konstnärliga processer, med betoning på objektsmanipulation, musik och vetenskap. Kapsel är baserat i Stockholm men kompaniets grundmedlemmar Jay Gilligan och Erik Åberg samarbetar också under ett antal olika internationella projekt. Dom har producerat turnéer i Japan, Island och USA, startat ett företag för tillverkning av innovativa jongleringsobjekt och släppt flera dokumentära filmer. Kapsel har en unik nyfikenhet för världen, med ett bestämt fokus på objektens fysiska egenskaper och dess syfte.

Läs mer om Kapsel:

Kapsel

Se trailer:
https://youtu.be/Dov4zVJ9CCY

 

En man balanserar flera vinglas på huvudet.

Foto: Mirja Jauhiainen

Minska smittspridningen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig.

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona