Bokcirkel för unga

Fri entré

Ons 14 Okt, 17:00 - 18:00

Brohuset/ BiblioteketAnmäl dig här!

Du vet hur det känns när du läst klart en riktigt bra bok? Du är full av tankar om plot twists och känslor för vad personerna har varit med om. Nu finns det ett ställe att snacka av sig och få tips om fler böcker av andra som gillar samma. Var med i bibliotekets bokcirkel för unga!

Varje månad träffas vi på biblioteket och pratar om böcker vi har läst. Det är ok att prata så mycket eller så lite du vill. Vi bara hänger, snackar om böcker och delar upplevelser. Vi boktipsar varandra och fikar.

På första träffen bestämmer vi tillsammans hur vår bokcirkel ska gå till, när vi ska träffas och om vi ska läsa samma eller olika böcker. Mejla gärna innan om du har funderingar redan nu.

Anmäl dig genom länken ovan! Du kommer då att få en hälsning och mer information från oss på biblioteket.

För dig som är 13-19 år.


Kom ihåg!
Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset. Visa hänsyn till dina medmänniskor – stanna hemma om du känner dig krasslig.

Håll koll på det event du planerar att gå på här på Kulturwebben, på UBKulturhus eller Bibliotekets Facebook, vi uppdaterar information om respektive event där löpande. Information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona

Fler datum

  • |  Biblioteket, Brohuset/ Biblioteket