Babysalong med Dockteatern Tittut

Fri entré

Tor 03 Dec, 10:00 - 11:00

Kulturhuset/ Stora scenenBoka era fribiljetter här

Skuggspel-musik-dockor-sång! Öppna Förskolan gästar Kulturhuset i Kungsängen under hösten. Olika stimulerande barnaktiviteter varje gång! Barn med nära vuxen är välkomna - denna gången endast för 3-18 månader. Alltid fri entré och platsbokning.

Möt dockor, skuggspel och musik i en salong för alla sinnen. Hit välkomnas de allra yngsta barnen som inte har åldern inne att se på föreställningar ännu.

Att gå på teater är spännande men det kan bli mycket på en gång när man är liten. I Babysalongen får barnen uppleva teatermagin med kropp och knopp i en skön lugn atmosfär. Det blir sinnrika skuggspel, suggestiv musik och dockor i en värld av tyll och såpbubblor.

Ålder: 3-18 månader. Syskon får inte följa med denna gången.

Längd: ca 40 min

OBS! På grund av införande av nytt biljettsystem kommer vi att öppna bokningen till just denna föreställning under september. Håll utkik här då!

Platsbokning, boka fribiljetter. En biljett gäller för en bebis och en vuxen. Begränsat antal. 15 barn och 15 vuxna per föreställning. Endast en vuxen per barn får följa med.

Läs mer om Dockteatern Tittut här

Idé & koncept: Karin Styvers Dockor & scenografi: Eva Grytt, Gunilla Pantzar, Nicoletta Garioni m fl. Musik: Leif Hultqvist Spelare: Ur Tittuts ensemble

En bebis och vuxna möter skådespelare med en ljuboll.

Foto: Sigyn Stenqvist

Öppna förskolan-arrangemang hösten 2020:

11/9 Molnspaning med Naturskyddsföreningen

9/10 Karibisk Karneval med Maria Llerena

3/12 Babysalong med Dockteatern Tittut

Fler datum

  • |  Kultur Upplands-Bro och Öppna Förskolan, Kulturhuset/ Stora scenen
  • |  Kultur Upplands-Bro och Öppna Förskolan, Kulturhuset/ Stora scenen