Drive-in Filmvisning (alla filmer fullbokade)på Gamla IP

Fri entré

Fre 14 Aug - Lör 15 Aug

Gamla IP, Kungsängen

Den 14-15 augusti arrangerar Kultur Upplands-Bro tillsammans med Bio Kuben ett Coronaanpassat evenemang – drive-in filmer på stor LED skärm i det fria med eller utan bil. Vi har valt ut filmer som vi hoppas väcker spänning, skratt, popcornsug och äventyrslust i sommarnatten.

Kultur Upplands-Bro arrangerar tillsammans med Bio Kuben ett Coronaanpassat arrangemang där du kan sitta i tryggt förvar i din egen bil och uppleva film. Evenemanget pågår i två dagar
Vi har komponerat två dagar med filmvisningar där vi försökt att blanda urvalet efter tycke, smak och ålder.

Alla filmerna är nu fullbokade! Det går bra att chansa och dyka upp, så släpps du in om det är andra besökare som inte dyker upp. En halvtimme innan filmvisningens start finns vi på plats och du kan skriva upp dig på en kö-lista för att försöka få plats på visningen.

Hela filmprogrammet:

Läs mer om filmerna och boka gratis biljetter till varje film via länkarna!

Fred 14/8

Ungdomsfokus- den här dagen hälsar vi er ungdomar lite extra välkomna, men alla är välkomna.

Kl. 18.00 Jumani – The next level

Kl. 21.00 Ready or not

Lörd 15/8

Kl. 15.00 Framåt

Kl. 18.00 The Peanut Butter Falcon

Kl. 20.30 Sista natten med gänget

Praktiskt om arrangemanget:

I vår servering kan du handla godis, snacks, varma popcorn, dryck, kaffe. Men det går jättebra att ta med egen picknick om man vill.

Hur hör man då? Ni som sitter i era bilar kommer att använda er av högtalarsystemet och radiosändarna i era bilar. Vi hjälper er på plats. För er som sitter ute i det fria har vi ett mindre högtalarsystem.

För att minska smittspridningen och göra detta arrangemanget så säkert och trevligt som möjligt begränsar vi publikantalet till 50 personer per film. Arrangemanget kostar inget, men du bokar dina fribiljetter via länken för varje film på vår hemsida. Du bokar plats per besökare, så oavsett antal bilar får vi endast vara 50 pers på plats. Du bokar separata biljetter för varje film. Du som kommer utan bil bokar också biljetter till alla er som kommer med på arrangemanget. Eftersom besöksantalet är begränsat, tänk på att avboka era biljetter ifall ni skulle få förhinder så att någon annan kan få glädje av dessa. Det går självklart bra att chansa och dyka upp på plats, så kommer ni in i mån av plats. Kom ihåg att vår biljettbokning stängs ned klockan 16.00 för biljetter den14/8 och klockan 13.00 den 15/8, så boka innan om ni vill försäkra er om platser. Vi tillhandahåller ett begränsat antal stolar framför bilarna. Tänk på att hålla avstånd till varandra på plats och följa våra värdars anvisningar gällande bilars- och människors placeringar. Värdarna kommer att ha gröna T-shirtar.

Hitta hit: Gamla IP i Kungsängen(grusplanen), Bygdegårdsvägen 18-36. Se på karta

Kom i tid, men kom inte allt för tidigt så att du stör filmen innan!

Kom ihåg! Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset. Visa hänsyn till dina medmänniskor – stanna hemma om du känner dig krasslig.

Läs mer på kultur.upplands-bro.se