Kärrkosmos-en konstnärlig naturupplevelse

FRI ENTRÉ

Lör 14 Aug, 13:00 - 14:15

Kärrkosmos är en interaktiv föreställning, ett ljudlandskap som bubblar av surt vatten, lukter och skiftande färger som tar plats i en våtmark. Dansföreställningen spelas vid två av våra finaste kärr i kommunen, vid Lillsjön och i Finstaskogen!

Genom att kamouflera sig i kärret får deltagaren undersöka flora och fauna samt träskets alla mystiska ljud och rörelser. Vi frågar oss om man, genom att kamouflera sig som ett djur, en insekt eller en växt, kan närma sig naturen och utmana de perspektiv som ger människan herravälde över naturen. I en tid av klimatutmaningar förenar vi konstnärliga, vetenskapliga och filosofiska perspektiv i en koreograferad ljudinstallation.

En föreställning för alla barn mellan 7-100 år

Tider och dagar: Föreställningen spelas två olika dagar vid två tillfällen båda dagarna

14/8 kl. 13.00 och 16.00 samling vid parkeringen vi Lillsjöbadet. Här välkomnar vi både vuxna och barn från 7 år. Gratis-men platsbokning via e-tjänster
Boka biljett till föreställningarna 14/8

16/8 kl. 15.00 och 18.00 samling vid torget vid Brohuset(Bro Centrum 1, 197 31 Bro). Här välkomnar vi dig mellan 10-12 år och ser gärna att barnen kommer själva utan vuxna. Gratis ni anmäler er via Sparksapp!
Boka biljett till föreställningen 16/8 kl. 15.00
Boka biljett till föreställningen 16/8 kl. 18.00

Hör av er ifall ni har särskilda behov och vill att en vuxen följer med: kultur@upplands-bro.se

Obs! Föreställningen spelas i och på ett kärr och vi kommer att gå runt i skogen och våtmarker, så klä er i oömma kläder efter väder och gummistövlar! Publiken kommer att gå runt i skogen på stigar och ibland lite kuperade områden-hör av er ifall ni har frågor gällande tillgänglighet: kultur@upplands-bro.se

Läs mer på kultur.upplands-bro.se