Välkommen
till Kultur Upplands-Bro
Kultur
 

Biljettinformation

De flesta av våra evenemang har fri entré medan du behöver anmäla dig eller köpa biljett till andra. Vad som gäller för just ditt evenemang ser du på respektive evenemangssida.

Fri entré med drop-in

Du behöver ingen biljett och behöver inte anmäla dig, bara att komma förbi under de tider som har angetts på evenemangsinformationen, gärna i god tid för bra plats.

Fri entré med anmälan/gratisbiljett

Du behöver anmäla dig via e-postadressen som anges på evenemangets sida och få en bekräftelse på att du har fått en plats.

När fri entré anges behövs oftast inga biljetter hämtas ut. Om en gratisbiljett krävs står detta på evenmangssidan och kan hämtas ut i biblioteket i Kulturhuset eller Brohuset. Hitta till oss

Biljettpriser

Barnföreställning:
50 kr/ person

Vuxenföreställning:
150 kr ordinarie och
100 kr för studerande, pensionär eller arbetssökande

Biopriserna varierar och står under respektive film i Kulturkalendern.

Ledsagare

Ledsagare har alltid gratis inträde till våra evenemang. En ledsagarplats ingår om du köper en biljett märkt för personer med funktions-och rörelsehinder vid numrerade evenemang. Har evenemanget onumrerade platser ska du som är ledsagare säga till i biljettkassan så får du en fri biljett att visa vid insläppet.

Att köpa biljett

Vi använder oss av biljettsystemet ticketmaster.se så att du kan köpa din biljett på ett smidigt sätt i god tid innan evenemanget. När du klickar på ”Boka” under respektive evenemang länkas du till Ticnet där du genomför köpet. Du kan också gå direkt till ticnet.se och hitta våra föreställningar där.

Du behöver inte ta med en fysisk biljett, det går bra att visa biljetten i din telefon. Bekräftelse är inte giltig biljett, samtliga biljetter scannas vid entrén.

Du kan även köpa biljett i biljettkassan 30 min innan föreställning. Vill du vara säker på att få en biljett så var ute i god tid.

Vill du ha hjälp att köpa biljett är du välkommen till Biblioteket i Kulturhuset eller Brohuset. Om du har några frågor om biljetter eller biljettköp går det bra att mejla: kultur@upplands-bro.se

Varmt välkommen!