Välkommen
till Kultur Upplands-Bro
Kultur
 

Biljettinformation

De flesta av våra evenemang har fri entré medan du behöver anmäla dig eller köpa biljett till andra. Vad som gäller för just ditt evenemang ser du på respektive evenemangssida.

Fri entré med drop-in

Du behöver ingen biljett och behöver inte anmäla dig, bara att komma förbi under de tider som har angetts på evenemangsinformationen, gärna i god tid för bra plats.

Fri entré med anmälan/gratisbiljett

Du behöver anmäla dig via e-postadressen som anges på evenemangets sida och få en bekräftelse på att du har fått en plats.

När fri entré anges behövs oftast inga biljetter hämtas ut. Om en gratisbiljett krävs står detta på evenmangssidan och bokas via KÖP-knappen på denna evenmangssida.

Biljettpriser

Barnföreställning:
50 kr/ person

Vuxenföreställning:
150-200 kr ordinarie och
100-150 kr för studerande, pensionär eller arbetssökande

Alla filmer under hösten är gratis. Håll utkik i Kulturkalendern.

Ledsagare

Ledsagare har alltid gratis inträde till våra evenemang. En ledsagarplats ingår om du köper en biljett märkt för personer med funktions-och rörelsehinder vid numrerade evenemang. Har evenemanget onumrerade platser ska du som är ledsagare säga till i biljettkassan så får du en fri biljett att visa vid insläppet.

Att köpa biljett

Vi använder oss av ett externt biljettsystem med en säker betalfunktion där du kan köpa eller boka din biljett på ett smidigt sätt i god tid innan evenemanget. Du behöver inte skriva ut din biljett om du har den i mobilen.

När du klickar på ”KÖP”-knappen under respektive evenemang länkas du till biljettsajten och utför köpet där.

Det går bra att visa biljetten i din telefon, du behöver inte ta med en fysisk biljett. Endast bekräftelse är inte giltig biljett, samtliga biljetter scannas vid entrén.

Vill du vara säker på att få en biljett så var ute i god tid. Behöver du hjälp att genomföra ett biljettköp så kom in till biblioteket.

Onumrerade sittplatser på konserter
På onumrerade konserter finns det ett mindre antal sittplatser. Vid specialbehov hjälper personalen dig till en lämplig plats, var ute i god tid. Tillgänglighetsanpassad rullstolsplats finns att välja i bokningen.


Om du har några övriga frågor om biljetter eller biljettköp går det bra att mejla: kultur@upplands-bro.se

Varmt välkommen!

 

Följ oss

 
Biljettskrivare

Biljett­­information

Flera av våra evenemang har fri entré, vissa behöver du anmäla dig till medan andra har drop-in. Till våra gästspel och filmvisningar behöver du köpa biljett.

Mer biljettinformation


Foto på Kulturhuset

Öppettider och
Hitta hit

Hitta till Kulturhuset i Kungsängen och Brohuset i Bro Centrum och läs om tillgängligheten.

Våra öppettider och information

Kultur i höst

Hösten 2018 är fylld med över 66 unika kulturupplevelser! Välkommen att hämta ditt exemplar i Kulturhuset eller Brohuset.

Ladda ner digitalt program härPDF