Välkommen
till Kultur Upplands-Bro
Kultur
 

Film

Snart blir det biograf i Kulturhuset!

Filmsalongen ligger på plan 1 i Kulturhuset, även kallad Stora Scenen. Hitta hit.

 

Snart biograf

Under våren 2019 öppnas en biograf i Kulturhuset. Vi glädjer oss åt premiärfilm och bjuda publiken på ett spännande och dagsaktuellt filmutbud. Cafébion och Seniorbion tar därför en liten paus för att ladda upp och planera för den nyöppnade biografen. Kultur Upplands-Bro håller på att planera driften av den nya biografen tillsammans med föreningslivet. Vill du vara med som person eller förening och utforma och bestämma vilka filmer som skall visas, får du gärna höra av dig till kulturproducent Malin Rülf på:

kultur@upplands-bro.se

Mycket filmer ändå i höst 

Trots pausen för senior- och cafébion, har vi möjlighet att visa en massa spännande film denna höst i samarbete med våra fantastiska samarbetspartners. Se mer här i Kulturkalendern vad som är på repertoaren för både barn och vuxna. Och vi har glädjen att meddela att alla filmerna i höst är kostnadsfria och du behöver inte reservera några platser!

 

 

Kommande event

Följ oss

 

Kommande events

Biljettskrivare

Biljett­­information

Flera av våra evenemang har fri entré, vissa behöver du anmäla dig till medan andra har drop-in. Till våra gästspel och filmvisningar behöver du köpa biljett.

Mer biljettinformation


Foto på Kulturhuset

Öppettider och
Hitta hit

Hitta till Kulturhuset i Kungsängen och Brohuset i Bro Centrum och läs om tillgängligheten.

Våra öppettider och information

kultur på höstlovet

Serietecknarworkshop, cirkusskola, öppen konstverkstad eller en hel Harry Potterdag?

Här på höstlovet