Välkommen
till Kultur Upplands-Bro
Kultur
 

Konsert: Among Lynx

Kulturhuset/Stora scenen

Det svenska rootrock-bandet med kraftfulla feministiska texter och en musikalisk käftsmällsattityd.

“Let’s kickstart the revolution, hold your head high and put your fist in the sky”

Det svenska rootrock-bandet Among Lynxlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är ett band i tiden 2018, med kraftfulla feministiska texter och en musikalisk käftsmällsattityd. Deras musik tar dig på en resa genom trånga gränder och storstadens smutsiga avenyer, till övergivna landsvägar i den amerikanska södern, till drömska landskap och frodiga urskogar. Among Lynx lämnar ingen oberörd.

Förband: Innan Among Lynx går på scen har du möjlighet att se några av Upplands-Bros nya rockstjärnor, gruppen Mind of Marks med f.d.elever från Kulturskolans musikprofil. Den består av Olle på sång, Mark på piano och sång, Kenny på bas och Oscar på Cajun.

OM AMONG LYNX
Bandet har under sina dryga fyra år turnerat över hela Sverige, från norr till söder, allt ifrån stora festivalscener till trånga pubar. Med en rå kaxighet spelar Among Lynx efter devisen ”tungt, svängigt och smutsigt”. Genom att experimentera med gammalt och nytt, rock och pop, så skapar de briljanta musikerna en ny bluesdoftande pop-genre. 2016 släppte bandet singeln ”Soil” med tillhörande musikvideo där bandet visar att de aktivt tar avstånd från all form av sexism, rasism och ojämlikhet i samhället.

Deras första fullängdskiva REVOLUTION hade smygrelease september 2017. Det innehåller ett rockigt sound och en helgjuten produktion som för tankarna till både deltat och storstaden.

Konsertens längd: 2 x 40 min med 30 min paus. Slut ca 21.30.
Among Lynx går på scenen kl. 19.30. 

Café Chris i Kulturhuset serverar mat, dryck och snacks i pausen. Förbeställ till pausen innan start. Eller välkommen att börja kvällen med ett glas tillsammans innan konserten, från kl. 17.00.

Psst! Biljetter köps digitalt via KÖP-knappen här till höger!

 

En svartvit bild på de 5 bandmedlemmarna i Among Lynx
Kulturhuset/ Stora Scenen
Furuhällsplan 1, 196 40 Kungsängen
Arrangör: Kulturhuset
 
150 kr
100 kr reducerat pris
 

Du kanske också gillar