Välkommen
till Kultur Upplands-Bro
Kultur
 

Gatstenspoesi

Kulturhuset/ Kungsängens IP

Som avslut på vårens scenkonstprogram för barn och unga firar vi sommarens intåg med gatuteater på Kungsfesten. Fri entré förstås och varmt välkommen!

Ur skuggorna av det förgångna rullar en märklig, mystisk och vetgirig häst-å-vagn in i det offentliga rummet. Dess passagerare samlar på människornas sagor och berättelser för att förstå den tid vi lever i.
Via konstnärligt skapande, lek, musik och teater samtalar vagnen och dess besättning med människorna de möter på sin färd, för att sedan sakta och målmedvetet rulla vidare in i framtiden på sin eviga resa runt verkligheten. För hela familjen!

Gatstenspoesi är ett rullande bibliotek, en ateljé, en levande bild, en lekande teaterföreställning, en mötesplats och happening i ett.

"Gatstenspoesi vill få oss att stanna upp och återta leken i det offentliga rummet. Deltagande, samtal och möten står i fokus för att (som alltid i Caféz arbete) uppmuntra till lek. Leken är en vetenskapligt bevisad medicin och ett universellt språk."
-Caféz lek och för ändring

Caféz lek och för ändringlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Skådespelare - Petra-Eleonora Näslund, Viktor Brobacke, Amanda Fritzén, Erik Glaad

Fri entré förstås & varmt välkommen!

Arrangemanget äger rum på Kungsfesten på Kungsängens IP (Idrottsplats) Hitta Hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

En skådespelare släpar en husvagn i trä med de andra skådespelarna på och bredvid
Skådespelarna poserar framför husvagnen i trä
Kulturhuset
Furuhällsplan 1, 196 40 Kungsängen
  08–581 696 00
Arrangör: Kulturhuset
 
Fri entré
 

Du kanske också gillar