Välkommen
till Kultur Upplands-Bro
Kultur
 

Cafébio: Sing

Kulturhuset/Stora scenen

På Cafébio kan du ta med dig fika ner från Café Chrislänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och uppleva filmen i salongens cafémöblering. Alla daglediga inklusive föräldrarlediga med barnvagn är varmt välkomna.

Sing
Det animerade äventyret Sing utspelar sig i en värld som vår egen, men där alla invånare är djur. En stilig Koala vid namn Buster Moon chefar över en nedgången teater som sett bättre dagar. Men Buster är en evig optimist - ja, kanske till och med överoptimist, och har inga planer på att låta teatern gå i konkurs. Han satsar sina sista slantar på att återge sin teater sin forna glans genom att hålla en sångtävling mer storslaget än något annat världen sett. Några av de tävlande är en blues-mus, en tonårig elefant med scenskräck, en utarbetad grismor och ett punkrockande piggsvinsom inget hellre vill än att slå igenom som soloartist. Missa inte årets musikaliska komedi.

 
Regi: Christophe Lourdelet, Garth Jennings
Med: Morgan Alling, Mimmi Sandén, Ulrik Munther,
Hanna Hedlund, Leif Andrée

Längd: 104 min.

Bolag: UNIVERSAL / UIP

Inspelningsår: 2016

Åldersgräns: Barntillåten

OBS! Endast 20 platser, så boka din biljett nu!

Det går att köpa biljetter i caféet, Café Chris på Kulturhusets entréplan under caféets öppettider. För öppettider och förbeställning av mat och dryck: www.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönstercafechris.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kulturhuset/ Stora Scenen
Furuhällsplan 1, 196 40 Kungsängen
Arrangör: Kulturhuset
 
50 sek
 

Du kanske också gillar