Startsida – Upplands-Bro
Startsida – Upplands-Bro

Varför Upplands-Bro?

Gatuarbetare

Foto: Marco Gustafsson

Upplands-Bro är en utmärkt plats att starta och driva företag på, med snabba beslutsvägar och goda expansionsmöjligheter.

Starka företagarnätverk

I Upplands-Bro behöver inget företag, oavsett storlek eller bransch, känna sig ensamt. Damernas Företagsbyrå, Företagarna i Upplands-Bro och Stockholms Handelskammare erbjuder goda och aktiva nätverk för dig som företagare. Därtill för kommunen en aktiv dialog med företagen genom företagsbesök, regelbundna frukost- och lunchmöten, samt andra näringslivsaktiviteter.

Arbetsmarknad

Upplands-Bro kommun erbjuder en lokalt förankrad arbetsmarknad i kombination med Stockholmsregionens starka tillgång på specialistkompetens. Kommunen arbetar tillsammans med företagen för att stärka tillgången på kompetens för företagens behov idag och imorgon.

Storstadsnära naturskönhet

Upplands-Bro innebär en möjlighet att etablera sig invid naturen. Få känner till Upplands-Bros 13 mil stränder, och 50 öar med golfbanor i världsklass, högklassiga rid- och konferensanläggningar och historiska platser. En etablering i Upplands-Bro innebär en etablering i en unik miljö i Stockholmsregionen.

Expansiv kommun

Upplands-Bro växer så det knakar. Fler bostäder ger goda möjligheter för företagare och anställda att bosätta sig nära arbetsplatsen och etablera familjen i Upplands-Bro.

Kalendarium

Just nu finns det inga aktuella kalenderhändelser.

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2016-02-04