Startsida – Upplands-Bro
Startsida – Upplands-Bro

Premiär för nyföretagarlunch

Deltagare vid nyföretagarlunch

Nya företagare hälsades välkomna till företagsplats Upplands-Bro vid nyföretagarlunch den 18 november.

Den 18 november var det premiär för kommunens nyföretagarlunch, där personer som har startat företag det senaste halvåret bjuds in för att lära sig mer om kommunens näringslivsarbete och de lokala företagarföreningarna. Lunchen är även ett bra tillfälle att lära känna andra företagare och skapa nya affärsmöjligheter.

Kommunstyrelsens ordförande Camilla Janson (S) och näringslivschef Mathias Forsberg hälsade deltagarna välkomna till lunchen. Därefter presenterade näringslivsutvecklare Marcus Nybom de aktiviteter kommunen erbjuder Upplands-Broföretagen och de senaste företagsetableringarna i Upplands-Bro.

Nina Strange från Damernas Företagsbyrå berättade om föreningens erbjudande till kvinnliga företagare. Nina berättade bland annat om de välbesökta träffarna som anordnas för medlemmarna. Senaste träffen var på den nya galoppbanan Bro Park, där medlemmarna fick lära sig mer om sporten, äta gott och umgås. 

Ordförande i föreningen Företagarna Upplands-Bro, Mattias Kranz, berättade om vilka förmåner och aktiviteter man kan ta del av som medlem i föreningen. Mattias underströk att gemenskapen inom Företagarna är stark och att det finns god hjälp och stöd att få från organisationen när man som företagare råkar ut för oförutsedda händelser.

Relaterad information

Relaterad information

Kalendarium

Just nu finns det inga aktuella kalenderhändelser.

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2016-11-18