Startsida – Upplands-Bro
Startsida – Upplands-Bro

Rekordstort intresse för näringslivslunch på Bro Park

Gäster vid näringslivslunch på galoppbanan Bro Park

Den 28 september samlades hela nittiofem deltagare för att uppleva galopp på nära håll och lära sig mer om Sveriges nya huvudstadsbana Bro Park.

Ulf Hörnberg, VD Svensk Galopp, vid näringslivslunch på Bro Park

Ulf Hörnberg, VD Svensk Galopp

Peter Gudmundson, Svensk Galopp, vid näringslivslunch på Bro Park

Peter Gudmundson, Svensk Galopp

Ulf Hörnberg och Peter Gudmundson från Svensk Galopp inledde näringslivslunchen och hälsade deltagarna välkomna till Bro Park och dagens galopptävlingar på banan. Ulf berättade bland annat om det goda samarbetet mellan Svensk Galopp och Upplands-Bro kommun och menade att det var en förutsättning för en lyckad etablering av den ny galoppbanan. 

Investeringen i Bro Park uppgår till cirka 700 miljoner kr och är den största från Svensk Galopp i modern tid. Därför är det kul att intresset sedan invigningen har varit så stort. Det är betydligt fler besökare vid tävlingarna på Bro Park jämfört med Täby Galopp. Många företagare och privatpersoner besöker även regelbundet Bro Parks restaurang som drivs av systrarna Brydlings och som har öppet varje vardag.

Karin Lindberg, Relation E18

Karin Lindberg, Relation E18

Karin Lindberg från Relation E18 berättade om den företagarkryssning, Relationsbåten E18, som har premiär den 23-24 november. Relationsbåten E18 är en öppen mötesplats för näringslivet i E18-området. Det blir en inspirerande 22 timmars kryssning på Ms Birkas fartyg. Ombord föreläser av en av Sveriges populäraste föreläsare Petter.

Mattias Kranz, ordförande Företagarna Upplands-Bro föreläser på Bro Park

Mattias Kranz, ordförande Företagarna Upplands-Bro

Företagarnas ordförande Mattias Kranz avrundade lunchen och berättade om Företagarnas kommande aktiviteterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Relaterad information

Relaterad information

Kalendarium

Just nu finns det inga aktuella kalenderhändelser.

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2016-09-29