Startsida – Upplands-Bro
Startsida – Upplands-Bro

Upplands-Brogymnasiet behöver dig som företagare!

Unga företagare på Upplands-Brogymnasiet

Nu kan du som företagare vara med och stärka samarbetet mellan Upplands-Brogymnasiet och det lokala näringslivet. Bli en värdefull inspirationskälla och var med och bidra till att de unga företagarna får mersmak på entreprenörskapet. Kanske skapas nu morgondagens Spotify eller Klarna i Upplands-Bro? 

Du kan exempelvis delta genom att bli personlig rådgivare, erbjuda studiebesök på ditt företag eller komma med förslag på samarbeten eller case som du vill ha hjälp med. Alla förslag är välkomna!

Personlig rådgivare
Du erbjuds möjlighet att bli personlig rådgivare till eleverna som driver UF-företag (Ung företagsamhet) sista året på gymnasiet. Som UF-företagare får eleverna testa på entreprenörskap genom att starta, driva och avveckla ett företag under ett år. Varje företag har en personlig rådgivare från näringslivet som stöd i deras process. Som personlig rådgivare träffar du företaget vid ett par tillfällen under läsåret och bidrar med värdefulla erfarenheter och tips.

Studiebesök
Vi vill gärna koppla det som eleverna lär sig teoretiskt med verkligheten. Vi vill därför gärna komma på studiebesök för att se hur det fungerar på ditt företag.

Case och samarbeten
Våra elever kan kanske hjälpa dig inom vissa områden. Undervisningen blir oftast mer meningsfull och verklighetstrogen om eleverna får genomföra verkliga uppdrag. Detta skulle t.ex. kunna vara att göra en marknadsundersökning, förslag till reklamkampanjer eller bidra med synpunkter i tester.

Vi tar gärna emot dina idéer om möjliga samarbeten!

Kontaktpersoner på Upplands-Brogymnasiet

Maria Gylte
maria.gylte@upplands-bro.se

Camilla Krüger
camilla.kruger@upplands-bro.se

Pär Thomsson
par.thomsson@upplands-bro.se

Kontaktperson på Upplands-Bro kommun

Marcus Nybom
08 581 691 65
marcus.nybom@upplands-bro.se

Relaterad information

Relaterad information

Kalendarium

Just nu finns det inga aktuella kalenderhändelser.

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2016-09-06