Startsida – Upplands-Bro
Startsida – Upplands-Bro

Säsongspremiär för näringslivsfrukost på Bro Hof

Göran Hedman, VD på Sparbanken i Enköping, gav en ekonomisk utblick och resonerade kring Brexit och bostadsmarknaden. Vidare fick deltagarna lyssna till Företagarnas VD Günther Mårder som berättade om kommunikation och engagemang i en digital värld.

Göran Hedman, VD på Sparbanken i Enköping

Göran Hedman, VD på Sparbanken i Enköping. Foto: Caroline Falkengren

Ett 60-tal deltagare samlades under fredagen den 26 augusti i spegelsalen på Bro Hof Slott. Göran Hedman inledde sin presentation med att berätta att han såg sex byggkranar i Bro på väg till frukosten. Det är enligt Göran ett tecken på att vi är inne i en högkonjunktur med många pågående byggprojekt. Vidare menade Göran att Sverige står starkt men att vi är ett omvärldsberoende land och att den globala ekonomin även påverkar oss i hög grad. Ett orosmoln, och som även gör den närmsta tiden svårprognosticerad, är Brexit. Storbritannien är en stor och viktigt handelspartner till Sverige.

Günther Mårder, VD Företagarna

Günther Mårder, VD på Företagarna. Foto: Caroline Falkengren.

Günther Mårder pratade om vikten av kommunikation och engagemang och att exempelvis direktkontakt kan vara förödande. Han utvecklade resonemanget med att direktkontakt är tidskrävande och att tiden helt enkelt inte räcker till för direktkontakt med alla kunder. Genom att istället exempelvis sprida upplevelser genom videor och bilder kan kommunikationen och engagemanget effektiviseras och nå en större massa.

Relaterad information

Relaterad information

Kalendarium

Just nu finns det inga aktuella kalenderhändelser.

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2016-08-26