Startsida – Upplands-Bro
Startsida – Upplands-Bro

Vinn entrébiljetter till Nordea Masters

Portar framför ett slott

​Upplands-Bro kommun är värdkommun för golftävlingen Nordea Masters som spelas den 2-5 juni 2016. Det är fjärde gången som kommunen är värdkommun och traditionsenligt arrangerar kommunen en tävling där invånare i Upplands-Bro kan vinna biljetter.

– Nordea Masters kommer att innebära ungefär 90 000 besökare hos oss i Upplands-Bro kommun och det är glädjande att vi som kommun kan ge våra invånare chansen att besöka folkfesten. Jag hoppas att så många som möjligt tar chansen att vara med i tävlingen! kommenterar Camilla Janson (S), Kommunstyrelsens ordförande.

– Nordea Masters är ett av de största evenemangen i Skandinavien och Upplands-Bro kommun använder tävlingen som ett positivt skyltfönster för kommunen. Vi vill skapa en rejäl folkfest som värdkommun och därför är det extra roligt att erbjuda Upplands-Broborna möjligheten att vinna biljetter till tävlingen, kommenterar Mathias Forsberg, näringslivschef på Upplands-Bro kommun.

Du deltar i tävlingen genom att svara på en fråga. De 100 första tävlingsdeltagarna som svarar rätt på frågan får två entrébiljetter var till valfri tävlingsdag 2-5 juni. För att delta i tävlingen ska du bo i Upplands-Bro kommun. Vi vill ha ditt tävlingsbidrag senast 26 maj. Vinnarna meddelas via e-post.

Delta i tävlingenlänk till annan webbplats

Relaterad information

Kalendarium

Just nu finns det inga aktuella kalenderhändelser.

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2016-05-12