Startsida – Upplands-Bro
Startsida – Upplands-Bro

Spaden sattes i backen för Önskebrunnen

Camilla Janson (S) och Katarina Wåhlin Alm tar varsitt spadtag

Foto: Caroline Falkengren

NCC:s första etapp i Brunna Logistikpark, Hälsobrunnen, är fullt uthyrd och hyresgästerna flyttade in i december. På fredagen tog Camilla Janson (S), Kommunstyrelsens ordförande, och Katarina Wåhlin Alm, VD NCC Property Development Sverige, tillsammans det första symboliska spadtaget för etapp två, Önskebrunnen.

Porträtt Katarina Wåhlin Alm

– För ett och ett halvt år sedan stod vi här i snöblandat regn och slask och startade Hälsobrunnen. Det kändes lite läskigt att starta då men nu kör vi, inledde Katarina Wåhlin Alm, VD NCC Property Development Sverige, fredagens spadtagsjippo i Brunna Logistikpark.

Mycket har hänt sedan dess. Hälsobrunnen står klar, hyresgästerna har flyttat in och NCC har sålt fastigheten och därmed avslutat projektet.

– Det går bra för Brunna, för våra aktörer och hyresgäster, för aktörerna runt omkring. Det bubblar i Brunna och därför är det dags för vårt nästa steg, Önskebrunnen, konstaterade Katarina Wåhlin Alm innan hon hälsade Kommunstyrelsens ordförande i Upplands-Bro, Camilla Janson (S), välkommen upp på scen.

Porträtt Kommunstyrelsens ordförande, Camilla Janson (S)

Camilla Janson (S) berättade att kommunen befinner sig i en positiv tillväxtspiral. Det är en av de tio mest expansiva kommunerna, en av de tio mest kostnadseffektiva och dessutom finns planer på 10 000 nya bostäder i kommunen.

– Vi är glada att NCC satsar här. Jag önskar er varmt lycka till och tack för att ni satar i Upplands-Bro.

Katarina Wåhlin Alm och Camilla Janson skakar hand vid grushögen

Kalendarium

Just nu finns det inga aktuella kalenderhändelser.

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2016-03-11